Jäseneksi

Diakonian tutkimus on haasteellinen, ajankohtainen, poikkitieteellinen
kenttä. Tervetuloa diakonian tutkimuksesta kiinnnostuneiden joukkoon!

Seuran jäseneksi voit liittyä täyttämällä ao. jäsenhakemuslomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen tiedotus@dts.fi tai DTS:n jäsenrakisterin hoitaja Ilona Kontiselle ( ilona.kontinen(at)diak.fi )

Tämän lisäksi sinun tulee maksaa jäsenmaksu seuran tilille Nordea FI4044053220002056.
Diakoniatyöntekijöiden liiton ja Suomen kirkon pappisliiton jäsenten ei tarvitse täyttää liittymislomaketta. Riittää, kun ottaa yhteyttä omaan liittonsa halutessaan liiton jäsenyyttä.

Yhdistykseen kuuluu henkilöjäseniä Diakoniatyöntekijöiden liiton ja Suomen kirkon pappisliiton kautta sekä itsellisesti maksavia henkilöjäseniä. Viimeksi mainitut maksavat itse jäsenmaksunsa.

Maksu on vuonna 2019 yksityishenkilöiltä 25 e/vuosi ja yhteisöiltä 250 e/vuosi. Opiskelijoille jäsenyys on ilmainen (ei sis. painettua Diakonian tutkimus -aikakauskirjaa).

JÄSENHAKEMUS

Jäsenedut

Jäsenenä olet mukana tukemassa yhteisiä, monipuolisia tutkimusintressejä, kuten mm. uutta tieteellistä aikakauskirjaa, nettisivustoa ja vuosittaista diakonian tutkimuksen päivää. Jäsenille tiedotetaan aina heti, kun uusi Diakonian tutkimus -aikakauskirjan numero on luettavissa netissä. Vuosimaksu sisältää myös DT:n kotiin kannettuna. Jäsenille tiedotetaan sähköpostilla myös muista diakonian tutkimuksen kentän ajankohtaisista teemoista.

Tiedottamisen vuoksi on tärkeää, että seuralla on jäsenien ajankohtaiset yhteystiedot. Päivitäthän yhteystietojesi muutokset seuran jäsenrekisterinhoitajalle tiedotus@dts.fi .