Jäsentiedote 1/2018

DIAKONIAN TUTKIMUKSEN SEURAN JÄSENTIEDOTE 1/2018

SISÄLTÖ:

  1. DTS:n vuosikokous 26.3.2018
  2. Diakonityön tutkimuksen kansainvälinen konferenssi
  3. Diakonian tutkimuksen päivän materiaalit löytyvät netistä
  4. Diakonian tutkijoiden yhteistyö

 

1. Diakonian tutkimuksen seuran vuosikokous 2018 järjestetään maanantaina 26.3.2018 klo 16:30 alkaen  Diakonia-ammattikorkeakoulun Helsingin toimipisteessä osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, Helsinki, tila 429.

Vuosikokouksen asialista ja kokousmateriaalit ovat saatavissa etukäteen seuran sihteeriltä Tiina Ikoselta ( tiina.ikonen(at)diak.fi ) sekä paikan päällä.

Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyden kautta Skypellä tai Collaboratella. Halutessasi tulla mukaan etäyhteydellä, ilmoittaudu Tiina Ikoselle sähköpostitse ( tiina.ikonen(at)diak.fi ) niin saat linkin kokoukseen.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille: lämpimästi tervetuloa!

2. Diakonityön tutkimuksen kansainvälinen konferenssi

Berliinissä, Saksassa pidetään Diakoniatyön tutkimuksen kansainvälinen konferenssi 12-14.9.2018.

Call for papers on alkanut ja päättyy 28.4.2018.

Lisätietoja https://www.diaconiaresearch.org/wp-content/uploads/2018/02/2018-02-26-ReDi2018-Invitation.pdf

3. Diakonian tutkimuksen päivän materiaalit netissä

Diakonian tutkimuksen päivän esityksistä osa on tallennettu DTS:n sivuille. Käypä kurkkaamassa ja lukemassa osoitteessa http://dts.fi/diakonian-tutkimuksen-paiva/ .

4. Diakonian tutkijoiden yhteistyö

Tutkitko vaikka etäisesti jotain diakoniaan liittyvää tai sitä sivuavaa teemaa. Sellaisia on paljon, esimerkiksi sosiaalityössä, vanhusten elämäntilanteessa, terveydenhuollossa, hallinnollisissa päätöksissä, kirkkojen ja seurakuntien toiminnassa, diakonian historiassa jne. Haluaisitko vaihtaa ajatuksia muiden aihepiiriä tarkastelevien tutkijoiden kanssa?

Pohdimme mahdollisuuksia kehittää diakoniaan tutkimusaiheensa kautta liittyvien yhteistyötä, joko sähköisen kanavan tai tapaamisen tai molempien kautta. Kertoisitko ajatuksesi tästä, niin katsomme, mitä saisimme yhdessä aikaan. Voit laittaa mailin joko esko.ryokas(at)uef.fi tai jaana.alasentie(at)gmail.com. _________________________________________________________________

Onko mielessäsi palautetta tai ehdotuksia toimintaamme liittyen? Pyrimme ideoimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Mikäli haluat olla mukana kehittämistyössä, ole meihin yhteydessä ja lähetä viestiä hallituksemme jäsenille.

Yhteystiedot löytyvät kätevimmin osoitteesta: http://dts.fi/yhteystiedot

Ajankohtaisinta tietoa on aina osoitteessa: http://www.dts.fi

Keskustelua käymme ja infoa jaamme myös Facebookissa: https://www.facebook.com/diakoniantutkimuksenseura

Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan. Talvipakkaset ovat jääneet taakse ja kevättä kohti mennään! Jaana Alasentie jaana.alasentie(at)gmail.com

This entry was posted in Ajankohtaista. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.