Jäsentiedote 1/2017, helmikuu

1. Diakonian tutkimus -aikakauskirjan kehittämistilaisuus 16.3.2017
2. DTS:n vuosikokous 28.3.2017
3. Diakonian tutkimuksen päivät materiaalit netissä

1. Diakonian tutkimus –aikakauskirjan kehittämistilaisuus 16.3.2017
Olemme tarkastelemassa Diakonian tutkimus-aikakauskirjan tulevaisuuden kehittämismahdollisuuksia ja -rajoitteita. Tätä silmällä pitäen järjestämme 16.3. tapaamisen alan tutkimusyhteistyössä toimiville. Tähän kokoukseen toivoisimme seuramme jäseniltä palautetta: mihin suuntaan aikakauskirjaamme tulisi kehittää ja miten sitä tulisi rahoittaa?

Lähettäisitkö näkökantasi seuran puheenjohtajalle (esko.ryokas@uef.fi) tai sihteerille (tiina.h.ikonen@helsinki.fi), viimeistään 13.3. Tällöin niitä voidaan tutkailla yhteisessä kokoontumisessa.


2. Diakonian tutkimuksen seuran vuosikokous 2017 järjestetään tiistaina 28.3.2017
klo 13
Diakonia-ammattikorkeakoulussa (Diak), Kalasataman kampuksella osoitteessa
Kyläsaarenkuja 2, Helsinki, tila 424

Kokoukseen on mahdollista osallistua Adobe Connect -etäyhteyden kautta. Halutessasi tulla mukaan etäyhteydellä, lähetä sähköpostia osoitteeseen paivi.thitz@diak.fi, niin saat linkin kokoukseen.

Saamme mukaan teologian tohtori Anna S. Salosen, joka pitää tuoreen väitöskirjansa aihepiiriin liittyvän vuosikokousesitelmän otsikolla “Köyhyys, ylijäämä ja hyväntekeväisyys – ruoka-avun asiakkaiden näkökulmia aineelliseen
auttamistyöhön.”
Vuosikokouksessa käsiteltäviin virallisempiin asiakirjoihin voi tutustua ottamalla yhteyttä seuran sihteeriin, Tiina Ikoseen (tiina.h.ikonen@helsinki.fi).

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille: lämpimästi tervetuloa!


3. Diakonian tutkimuksen päivän materiaalit netissä

Johan on tovi vierähtänytkin marraskuisesta Diakonian tutkimuksen päivästä. Vaan eipä hätiä, osaan tutkimuksen päivän materiaaleista voi palata netissä, osoitteessa: http://dts.fi/diakonian-tutkimuksen-paiva/

Kokoonnuimme aiemmista vuosista poiketen Kirkon talolla Etelärannassa. Uutta oli myös ”digiloikka” livetaltiointeihin, joita löytyy useampi Facebook-sivultamme – tervemenoa tutustumaan! Otamme mieluusti vastaan palautetta ja ehdotuksia tilaisuuksiemme järjestelyistä. Mitenkäs viimeisin tutkimuksen päivä mielestäsi onnistui? Missä ja miten Sinun mielestäsi tulisi jatkossa järjestää Diakonian tutkimuksen päiviä? Lähetä kommentteja Eskolle
esko.ryokas”at”uef.fi tai Titille titi.gavert”at”evl.fi.
_________________________________________________________________

Entä mitä muuta mielessä: risuja, ruusuja tai muuten vaan palautetta tai ehdotuksia toimintaamme liittyen? Pyrimme ideoimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Jos siis haluat olla mukana kehittämistyössä, ole meihin yhteydessä ja lähetä viestiä hallituksemme jäsenille. Yhteystiedot löytyvät kätevimmin osoitteesta:

http://dts.fi/yhteystiedot

Ajankohtaisinta tietoa on aina osoitteessa: http://www.dts.fi

Keskustelua käymme ja infoa jaamme myös Facebookissa: https://www.facebook.com/diakoniantutkimuksenseura

Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan.
Talvi taipuu, kevättä kohti!
Leena Nygård, seuran viestittelijä (nygardleena”at”gmail.com)

This entry was posted in Ajankohtaista. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.